Bayraklı Özel Ambulans

Bayraklı Özel Ambulans

Alo Ses Bayraklı Özel Ambulans Hizmetleri


Alo Ses Bayraklı Özel Ambulans olarak 1982 yılından bu güne Bayraklı bölgesine özel ambulans hizmeti vermekteyiz. Bayraklı'daki istasyonlarımızla bölgeden gelen ambulans taleplerine 15 dk içerisinde ulaşmaktayız.


Alo Ses Bayraklı Özel Ambulans, tecrübeli hekimleri, paramedikleri, teknisyenleri ve deneyimli sürücüleriyle güvenli hizmet vermektedir. Güleryüzlü personellerimizle, tam donanımlı ambulanslarımızla konforunuz ve güvenliğiniz için çalışmaktayız.



 

Alo Ses Bayraklı Özel Ambulans Servisi, Sağlık Bakanlığı'nın "Ambulanslar ve Acil Sağlık Araçları ile Ambulans Hizmetleri Yönetmeliğine" uygun olarak ruhsatlandırılmıştır. Ambulanslarımız, hastalarımızın konforlu transfer edilebilmesi ve sağlık personellerimizin rahat hareket edebilmeleri için özel dizayn edilmiştir.


Alo Ses Bayraklı Özel Ambulans Servisi, hastalarmıızın ve yakınlarının içinde bulundukları zor durumu fırsata çevirmeden "en uygun fiyat garantisi" ile hizmet vermekteyiz. Hastalarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarımızı kesintisiz devam ettirmekteyiz.


Alo Ses Bayraklı Özel Ambulans Hizmetleri için 7 gün 24 saat 444 7 112 numaralı çağrı hattımızı arayabilir veya info@alosesambulans.com adresine mail gönderebilirsiniz.




 

Sosyal Medya Sayfalarımızı Takip Edebilirsiniz


 

Copyright © 2017 Alo Ses Ambulans